Tag: gambar

Bapa Ini Ambil Gambar Bersama Anaknya Berturutan Selama 26 Tahun. Gambar Terakhir Pasti Menyentuh Hati !!!

Bapa Ini Ambil Gambar Bersama Anaknya Berturutan Selama 26 Tahun. Gambar Terakhir Pasti Menyentuh Hati !!!

| February 25, 2017 | 0 Comments

Bapa Ini Ambil Gambar Bersama Anaknya Berturutan Selama 26 Tahun. Gambar Terakhir Pasti Menyentuh Hati !!! | Ramai yang mengambil gambar keluarga pada hari istimewa sebagai peringatan, tetapi bapa ini mengambil gambar bersama anaknya selama 26 tahun berturut-turut sejak anaknya dilahirkan. Pada mulanya, bapa tersebut nampak muda, semasa bapa menjadi semakin tua, anaknya pula menjadi semakin […]

Continue Reading

Gambar Honda City Generasi Versi 1-5 (Menarik!)

Gambar Honda City Generasi Versi 1-5 (Menarik!)

| November 1, 2014 | 0 Comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Korang pernah tengok tak 5 generasi Honda City sepanjang zaman ni. Sejak tahun 1981, ada 5 generasi Honda City telah dikeluarkan oleh syarikat automotif Japan, Honda. Mungkin korang selalu nampak generasi 4 dan 5, tetapi bagaimana pula dengan Honda City generasi 1 hingga 3. Jeng jeng jeng…Memang menarik dan comel sekali […]

Continue Reading

Menarik! Gambar Proton Jebat Inspirasi Lancer Evolution

Menarik! Gambar Proton Jebat Inspirasi Lancer Evolution

| October 10, 2014 | 0 Comments

Menarik! Gambar Proton Jebat Inspirasi Lancer Evolution | Assalamualaikum dan salam sejahtera. “Gah bergayanya kebanggaan negara, membuktikan suatu wawasan, Hebat Proton! Hebat Proton! Hebat Proton! Hebat Protonnnnnn”… Kalau korang sama zaman budak-budak dengan aku dulu, korang mesti ingat lagu Proton tu. Bermula dengan Proton Saga, kini Proton dapat mendabik dada dengan kebanyakkan variasi kenderaan keluaran […]

Continue Reading

Gambar Proton Tuah Pengganti Proton Persona (Video)

Gambar Proton Tuah Pengganti Proton Persona (Video)

| June 10, 2014 | 2 Comments

Gambar Proton Tuah Pengganti Proton Persona (Video) | Gah bergayanya kebanggaan negara, membuktikan suatu wawasan, Hebat Proton! Hebat Proton! Hebat Proton! Hebat Protonnnnnn… Kalau korang sama zaman budak-budak dengan aku dulu, korang mesti ingat lagu Proton tu. Bermula dengan Proton Saga, kini Proton dapat mendabik dada dengan kebanyakkan variasi kenderaan keluaran mereka. Terbaru, Proton ada […]

Continue Reading

Gempar! Kereta Vios Meletup Terbakar Di Jalan Tun Razak (2 Foto)

Gempar! Kereta Vios Meletup Terbakar Di Jalan Tun Razak (2 Foto)

| October 18, 2013 | 1 Comment

Gempar! Kereta Vios Meletup Terbakar Di Jalan Tun Razak (2 Foto) | Sebuah kereta jenis perodua Vios didapati telah terbakar di berdekatan sebuah hotel di Jalan Tun Razak. KisahBest.My percaya mungkin ada sebahagian daripada pembaca terpaksa menempuhi kesesakan jalan luar biasa di kawasan ini. Memang satu mendugakan tidak kisahlah di mana-mana tempat pun, jika berlakunya satu […]

Continue Reading

Gambar Kereta BMW Yang Diubahsuai Pelik (8 Foto)

Gambar Kereta BMW Yang Diubahsuai Pelik (8 Foto)

| August 6, 2012 | 1 Comment

Sebuah kereta BMW telah diubahsuai oleh pemiliknya menjadi reka bentuk yang pelik. Sejurus selepas itu, keretanya mula mendapat perhatian orang ramai yang ingin melihat secara dekat.

Continue Reading

Koleksi Kereta Batman Yang Digunakan Dalam Filem

Koleksi Kereta Batman Yang Digunakan Dalam Filem

| August 4, 2012 | 0 Comments

Setiap kali filem Batman siri baru ditayangkan, pihak produser akan melakukan pembaharuan terutamanya pada rekabentuk kereta batman. Setakat ini kereta batman mempunyai 5 koleksi.

Continue Reading

Ngeri! Akibat Tersilap Melakukan Jump Start Kereta (6 Foto)

Ngeri! Akibat Tersilap Melakukan Jump Start Kereta (6 Foto)

| August 2, 2012 | 1 Comment

Mungkin ada segelintir daripada kita menganggap melakukan proses jumper adalah satu perkara yang biasa. Namun jika tersilap langkah, berkemungkinan ia boleh menyebabkan berlakunya kebakaran.

Continue Reading

Gambar Volkswagen Aqua – Hovercraft Konsep (8 Foto)

Gambar Volkswagen Aqua – Hovercraft Konsep (8 Foto)

| July 27, 2012 | 0 Comments

Di China, terdapat seorang wanita yang mempunyai kelulusan dalam bidang Industrial Design telah mencipta sebuah rekaan hovercraft konsep. Rekaan ini berjaya menarik perhatian orang ramai khususnya di China.

Continue Reading

Kereta Hyundai Elantra Yang Pelik (10 Foto)

Kereta Hyundai Elantra Yang Pelik (10 Foto)

| July 23, 2012 | 2 Comments

Pernahkah anda melihat kereta pelik pada zaman ini? Mungkin pernah bukan. Kereta yang cukup popular ini iaitu Hyundai Elantra telah dihias menjadi sebuah kereta yang pelik.

Continue Reading