Sejam Pelajar Dalam Tandas Guru, Akhirnya CCTV Sekolah BONGKAR Perangai Syaitan Guru Ganti !!!

| July 27, 2017 | 1 Comment

Sejam Pelajar Dalam Tandas Guru, Akhirnya CCTV Sekolah BONGKAR Perangai Syaitan Guru Ganti !!!  | Siapa sangka hari ini sekolah pun sudah tidak selamat untuk murid-murid. Minggu lepas, seorang murid Tahun 3 dilaporkan telah lambat hadir ke perhimpunan sekolah namun punca sebenar yang menyebabkannya lewat memang amat mengejutkan.

Sudah pasti semua tahu jika seseorang murid telah melanggar peraturan sekolah mereka akan ditahan oleh pengawas mahupun guru. Menurut Laman Lobak Merah, pada hari kejadian di mana murid tersebut dikatakan telah lambat hadiri perhimpunan, dia telah ditahan dan disoal namun murid tersebut gagal memberi penjelasan yang jelas.

Apabila ditanya, murid itu hanya mendiamkan diri dan enggan menjawab sebarang soalan yang akan mendedahkan lokasi sebenar keberadaannya sebelum sesi perhimpunan bermula.

Namun, tidak lama selepas itu mereka berjaya mendapatkan jawapan dengan bantuan rakaman CCTV di sekolah tersebut. Bagaimanapun, rakaman tersebut telah mendedahkan sesuatu yang mengejutkan.

Melalui rakaman itu, murid tersebut dilihat kerap menyinggah ke tandas guru lelaki tetapi bukan atas niat untuk ponteng sekolah. Sesuatu yang aneh telah terjadi setiap kali pelajar tersebut memasuki tandas guru tersebut.

Rupa-rupanya terdapat seorang guru lelaki yang muncul setiap kali murid tersebut memasuki tandas guru. Anehnya, setiap kali pelajar itu ke tandas, mereka berdua hanya akan keluar satu jam kemudian. Ada benda tak kena ni!

Akhirnya segalanya terbongkar dan mereka mendapat tahu bahawa guru ganti yang telah mengajar murid itu sejak Tahun 1 telah melakukan perbuatan tidak bertamadun dengan mengajak murid itu ke tandas semata-mata untuk memuaskan nafsunya.

Selama satu jam berada di dalam tandas itu, guru tersebut telah menyentuh dan mencabul kanak-kanak berusia 9 tahun itu. Bukan itu sahaja, mangsa tersebut juga terpaksa menyaksikan aksi guru itu melakukan onani di depan matanya sendiri.

Kini, pendidik yang berusia 27 tahun itu telah pun dipecat beberapa hari selepas rahsianya terbongkar. Kes tersebut telah diserahkan kepada pihak polis untuk menjalankan siasatan lanjut.

Sumber:- LobakMerah

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *