Remaja ‘Bunuh Diri’ Terjun Jambatan. Lepas 6 Minit, Apa Yg Wanita Ini Lakukan Buat Ramai TERPANA !!!

| July 12, 2017 | 0 Comments

Remaja ‘Bunuh Diri’ Terjun Jambatan. Lepas 6 Minit, Apa Yg Wanita Ini Lakukan Buat Ramai TERPANA !!! | Rakaman CCTV di sebuah jambatan di China merakamkan detik-detik seorang remaja lelaki berusia 17 tahun melompat dari jambatan hingga menyebabkan kematiannya pagi tadi pagi, meninggalkan sebuah telefon pintarnya di tepi jambatan sebelum dia terjun membunuh diri.

Kira-kira enam minit kemudian, seorang wanita dilihat datang dan mengambil telefon itu sebelum dia bergegas menaiki kereta. Adik perempuan remaja tersebut yang sedang bersedih telah berusaha keras untuk mendapatkan semula telefon itu. Pada hari Ahad lalu, akhirnya seseorang menjawab panggilannya yang dibuat ke telefon bimbit abangnya.

Apabila dia bertanya siapa yang sedang bercakap dengannya, orang itu mengatakan bahawa dia telah menemui telefon yang dibuang di jambatan itu. Selepas kakaknya menjelaskan bahawa telefon itu adalah milik abangnya dan meminta balik, wanita itu segera menamatkan panggilan.

Tetapi, tidak lama kemudian, dia menghubungi adiknya semula untuk menuntut sejumlah wang. Adiknya menjawab bahawa dia sanggup membayar untuk mendapatkan kembali ke telefon itu. Walau bagaimanapun, wanita itu tidak lama kemudian mengubah fikirannya mengenai rancangan tersebut, dengan mengatakan bahawa mungkin akan dapat masalah jika menyerahkan telefon itu, dan dia memberitahu adiknya bahawa dia telah memutuskan untuk menyimpannya.

Sejak itu, telefon bimbit telah dimatikan. Kakak lelaki itu tidak mempunyai cara untuk menghubungi wanita itu.
Dalam temu bual dengan wartawan tempatan, kakak itu berkata bahawa dia mahu telefon itu kembali begitu putus kerana dia fikir ia mungkin memegang petunjuk mengapa saudaranya memutuskan untuk mengakhiri hidupnya.
Perhatikan rakaman kejadian di bawah:

Sumber:- Shanghaiist

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *