Rakaman Pelajar Lelaki Dipukul Dan Dipaksa Makan NAJIS Bangkitkan Kemarahan Pengguna Media Siosial !!!

| June 28, 2017 | 0 Comments

Rakaman Pelajar Lelaki Dipukul Dan Dipaksa Makan NAJIS Bangkitkan Kemarahan Pengguna Media Siosial !!! | Satu insiden buli yang sangat menyedihkan dan ianya mencetuskan kejutan dan kemarahan di seluruh media sosial China minggu ini selepas video yang menunjukkan seorang pelajar yang disuruh untuk makan najis oleh rakan-rakannya.

Dalam video yang tidak menyenangkan itu, budak lelaki itu disuruh mengutip najis dari mangkuk tandas dan memasukkannya ke dalam mulutnya dengan menjilat jari-jarinya dua kali sementara pelajar lain melihatnya.

Video itu dirakamkan di Yanqing No. 2 Sekolah Menengah Beijing. Menurut polis, tujuh pelajar membuli mangsa dengan memeras ugut duitnya lebih daripada 100 yuan, menderanya secara fizikal dan kemudian menyuruhnya makan najis.

Apa yang lebih teruk, budak itu kemudiannya dilaporkan mengalami polio. Klip itu telah membakar kemarahan pengguna media sosial dan netizens menyeru hukuman yang lebih berat dikenakan kepada pembuli kerana membuli, terutamanya selepas hukuman untuk tujuh pelaku diumumkan. Lima pelajar diberi  “Amaran keras” dan beberapa hukuman lain yang dilihat tidak setimpal dengan apa yang mereka lakukan

Sementara itu, dua pelajar tidak dihukum oleh sekolah kerana usia muda mereka, dengan pihak pentadbiran sekolah menyerahkan kepada ibu bapa untuk mendisiplinkan anak-anak mereka dengan tegas.

Sumber:- Shangiist

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *