PENDEDAHAN Rakaman CCTV Detik Budak 11 Tahun Maut DILIWAT Seseorang “BERPURDAH” !!!

| June 14, 2017 | 0 Comments

PENDEDAHAN Rakaman CCTV Detik Budak 11 Tahun Maut DILIWAT Seseorang “BERPURDAH” !!! | Ini merupakan detik dimana seorang lelaki yang menyamar dengan memakai burka telah memperdaya seorang budak lelaki berusia 11 tahun dam menyebabkan kematiannya.

Azan Majid Janjua dirogol dan dibunuh selepas diperdaya oleh seorang lelaki di masjid di Abu Dhabi semasa dia pergi menunaikan solat pada bulan Ramadan dua minggu lalu.
pembunuh dipercayai menyamar sebagai seorang wanita untuk memperdaya Azan untuk mengikutnya ke bumbung bangunan kerana dia tahu anak itu tidak akan mengikuti seorang lelaki tanpa memberitahu ibu bapanya, lapor Gulf News.

CCTV menunjukkan suspek yang membawa beg tangan dan berjalan ke lif dengan seorang anak muda. Polis percaya lelaki itu adalah seorang pendatang Pakistan yang membawa Azan ke bumbung blok apartmen di mana dia kemudian merogol dan mencekik kanak-kanak itu.


Mejar Jeneral Maktoum Al Sharifi dari  Polis Abu Dhabi berkata: “Dia berpakaian seperti seorang wanita kerana dia tahu bahawa anak itu tidak akan pergi dengan seorang lelaki tanpa kebenaran daripada ibu bapanya.”

Azan ditemui dalam keadaan separuh bogel oleh juruteknik penyaman udara pada 31 Mei di atas bumbung bangunan di mana dia tinggal. Mayatnya ditemui bersama senaskah alquran sisinya.


bapa azan, Dr Majid Janjua, 38, berkata: “Dia sedang berpuasa dan dia pergi ke masjid untuk solat Asar dan membaca Al-Quran dan kemudian hilang.”

“Saya terkejut untuk mengetahui bahawa AC juruteknik, yang pergi ke atas bumbung bangunan kami untuk memeriksa penyaman udara yang rosak, menjumpai mayatnya sekitar jam 10 pagi. tubuhnya dijumpai separuh bogel.”

Suspek ditahan kurang daripada 48 jam selepas mayat itu ditemui dan detektif mendakwa dia telah membuat pengakuan. ibu bapa Azan, yang berasal dari Rusia dan Pakistan, dipercayai mengenali suspek.

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *