Gara² Terlupa Letak Sos Ikan Dalam Sup. Lelaki Ini Nekad TIKAM Ayah Bertubi² Hingga Mati !!!

| May 6, 2017 | 0 Comments

Gara² Terlupa Letak Sos Ikan Dalam Sup. Lelaki Ini Nekad TIKAM Ayah Bertubi² Hingga Mati !!! | Seorang anak bertindak menikam mati bapanya dengan pisau dapur selepas ayahnya terlupa untuk menambah sos ikan ke dalam  sup daging babi kegemarannya.

Sakdin Duangphakhon, 36, membeli daging untuk makan tengah hari tetapi berasa marah selepas ayah, Ngor, 65, mengambil masa terlalu lama untuk memasaknya di rumah mereka di Buriram di selatan Thailand.

Dia kemudiannya semakin marah apabila bapanya memberitahu dia telah terlupa untuk menambah sos ikan dalam sup tersebut iaitu bahan ruji dalam masakan Thai. Sakdinon mencapai botol kosong dan memukul ayahnya di kepala sebelum menampar ibunya Pa, 66, apabila dia cuba untuk campur tangan.

Polis tiba dan mendapati anaknya itu dalam keadaan berlumuran darah. Pada hari Jumaat lalu, pegawai membawa sakdinon ke tempat kejadian untuk melakonkan semula jenayah. Pihak polis juga menyuruh sakdinon melutut dan memohon maaf kepada mayat bapanya.

Ngor Duangphakhon, 65, dipukul di kepala dengan botol sebelum ditikam berkali-kali, Timbalan Ketua Polis Kolonel Nitipat Kitichartchai berkata: “Bapanya pada mulanya untuk memasak daging babi.

‘Anaknya itu keluar untuk minum minuman keras dan kemudian pulang terus mahu makan. Tetapi ayahnya berkata yang makanan masih belum siap dimasak lagi.

‘Anaknya yang tidak sabar menunggu. Kemudian dia bertambah marah selepas ayahnya memberitahu dia terlupa memasukkan sos ikan.

Anaknya yang mempunyai dua adik-beradik, terpaksa berlutut, memohon maaf dan berdoa di sebelah bapa mati apabila dia kembali ke tempat kejadian.

Col. Nitipat Kitichartchai berkata anak itu mengakui melakukan pembunuhan itu dan telah dibawa ke penjara Amphore Nangrong di Buriram untuk menunggu hukuman. Sakdin Duangphakhon menikam bapanya sebelum dengan tenang berbaring dalam buaian

‘Polis mendapati lebih daripada 10 kesan tikaman di belakang tubuh ayahnya, terutamanya di bahu kiri, dan satu tikaman menembusi hati.  Saya tanya isterinya bagaimana suaminya meninggal dunia dan dia mengesahkan anaknya sebagai pembunuh. Sakdin didapati berada di luar rumah dalam buaian dengan berlumuran darah.

Sumber:- Dailymail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *