TERKEJUT Jumpa Lamborghini Murcielago Di Tempat Sampah. Tapi Tak Sangka Apa Yang Mereka Jumpa Dalam Kereta !!!

| April 14, 2017 | 1 Comment

TERKEJUT Jumpa Lamborghini Murcielago Di Tempat Sampah. Tapi Tak Sangka Apa Yang Mereka Jumpa Dalam Kereta !!! | Pasti terkejut beruk apabila mula-mula terjumpa Lamborghini dibuang di tempat pelupusan sampah. Ini merupakan satu perkara yang sangat amat mustahil. Siapa sangka ada seseorang dari China yang benar-benar melakukannya.

Walaupun sudah tiada nombor plat dan lambang pada kereta, tapi melihat sekali sudah pasti kereta ini kereta mewah Lamborghini. Lebih mengejutkan lagi, kereta ini dibuang di tempat pelupusan sampah.

Lamborghini Murcielago, bermaksud kelawar, dan nama ini diambil dari sebuah nama benteng yang boleh bertahan dalam pertandingan pada tahun 1879. Lamborghini ini ditemui di tempat pelupusan sampah oleh beberapa masyarakat setempat.

Murcielago ini memang direka dengan sangat baik dan membuat pemandu jauh lebih mudah untuk mengemudikannya. Tetapi apabila melihat ekzos kereta ini, mereka merasa pelik dan janggal, biasanya ekzos Lamborghini berbentuk kotak, tapi kereta ini masih ada ekzos lingkaran di tengah kotaknya.

Kemudian masa mereka membuka pintu kereta, mereka rasa lebih aneh lagi! Ini sama sekali tidak seperti Lamborghini yang asli.

Akhirnya mereka terus memeriksa kereta mahal ini lagi, mereka menyedari sudah banyak fungsi kereta yang rosak dan tidak boleh digunakan. Tapi walaupun berdebu dan sangat kotor, masih dapat dilihat dalam dan luaran kereta ini dengan terperinci, sama seperti Lamborghini yang asli.

Menurut penyelidikan, berkemungkinan kereta ini kereta palsu yang tidak mempunyai lesen sah untuk dipandu di jalanraya, sehingga dibuang ke sini. Tetapi, walaupun ianya kereta tiruan yang sangat mirip Lamborghini ianya masih juga hebat.

Sumber: Aliff Channel

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *