10 Tahun Dahagakan BELAIAN Suami Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Ramai TERCENGANG !!!

| March 11, 2017 | 0 Comments

10 Tahun Dahagakan BELAIAN Suami Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Ramai TERCENGANG !!! | Seorang isteri di India memotong kemaluan suaminya selepas lelaki berkenaan enggan mengadakan hubungan intim dengannya selama lebih 10 tahun.

Rita Yadav, 28, menyerang suaminya, Ved Prakash, 31, di kediaman mereka di Ghaziabad, Uttar Pradesh, negeri di utara India, Khamis lalu.

Dia mendakwa suaminya enggan mengadakan hubungan intim sepanjang 10 tahun daripada 11 tahun perkahwinan mereka dan percaya Prakash mempunyai kekasih lain.

“Dia pernah berkata, dia bencikan saya. Kami bergaduh setiap hari. Dia berkata, dia benci melihat wajah saya dan mengancam menjalinkan hubungan dengan wanita lain. Saya terdesak untuk mempunyai anak. Saya rayu supaya dia mengadakan hubungan intim dengan saya tetapi dia berkata, dia akan melakukannya dengan wanita lain. Saya sudah tidak dapat menahan perasaan lagi,” kata Rita.

Dia akhirnya bertindak untuk meluahkan rasa marahnya Khamis lalu apabila Prakash, pemandu teksi, pulang dari syif malam dan terus ke kamar mandi.

Rita dikatakan telah memukul suaminya di bagian kepala dengan penggiling batu dan mangsa jatuh tidak sedarkan diri. kemudian Rita mengambil pisau dapur untuk memotong kemaluan suaminya. Tak cukup disitu, rita juga mengurung suaminya dalam bilik mandi sebelum menyerahkan diri kepada pihak polis.

Sumber:- Eberita

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *