Tak Tahan Di MAKI Anak Berumur 8 Tahun. Ayah Tekad LIBAS Kepala Anak Dengan Parang !!!

| February 19, 2017 | 0 Comments

Tak Tahan Di MAKI Anak Berumur 8 Tahun. Ayah Tekad LIBAS Kepala Anak Dengan Parang !!! | MATARAM, INDONESIA – Pada jumaat lalu seorang kanak-kanak berusia 8 tahun dibunuh bapa oleh kandungnya sendiri.

Dalam kejadian jam 12.00 tengah hari, mangsa Muhammad Albani, 8, yang sedang tidur di ruang tamu dihampiri oleh  suspek, Ahmad Subhan, 48, lalu menetak leher mangsa dengan menggunakan parang. tetakan yang tepat di leher menyebabkan mangsa maut serta merta.

Suspek kemudian memanggil isterinya yang tidur di dalam bilik dan mengatakan bahawa anak mereka sedang menangis. Melihat anaknya berlumuran darah, si ibu terus menjerit sebelum jiran datang membantu membawa mangsa ke hospital. Namun mangsa telah meninggal dunia.

Suspek mengakui melakukan pembunuhan itu sebaik saja tersedar dari pengsan selepas kejadian itu. Susulan kejadian itu, suspek ditahan polis. Walaubagaimanapun motif kejadian masih dalam siasatan.

Ketua Pesuruhjaya Polis Haris Dinzah berkata, suspek telah ditahan susulan kejadian itu dan masih dalam keadaan murung. Pegawai penyiasat masih belum dapat merungkai motif pembunuhan tersebut.

Lapor portal berita Indonesia, suspek yang menyesal dengan perbuatannya itu bagaimanapun mengaku berbuat demikian dalam keadaan sedar dan tiada mendengar sebarang bisikan suara yang mendorong kepada tindakannya itu.

Tempat mangsa berusia 8 tahun yang sedang tidur ditetak bapanya dengan parang 

Suspek kemudian mendedahkan punca dia membunuh anaknya, katanya

“Saya sakit hati, dia satu-satunya anak lelaki saya dan sayang sangat menyayanginya. Dia sering memaki saya dengan kata-kata kotor. Dia selalu berbuat demikian padahal dia masih kecil.

“Selama ini saya tak pernah memukulnya dan tidak pernah terfikir akan melakukannya (pembunuhan tersebut). Tetapi setiap nasihat yang saya berikan, selalu dibalas dengan kata-kata tidak sepatutnya yang membuatkan emosi saya adakalanya marah,” kata suspek.

Suspek juga dikhabarkan kerap menjadi imam di masjid kampungnya, dia juga tidak menolak kemungkinan anaknya bersikap kurang ajar seperti itu berpunca dari pergaulan dengan rakan-rakannya.

Sumber:- The Reporter

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *