[VIDEO] VIRAL Video Anak Menangis Kejutkan Mayat Ibu. Ahli Keluarga DEDAH Perkara SEBENAR !!!

| January 14, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] VIRAL Video Anak Menangis Kejutkan Mayat Ibu. Ahli Keluarga DEDAH Perkara SEBENAR !!! | Sebuah video telah menjadi perhatian dunia maya, apabila seorang kanak-kanak menangis melihat jenazah ibunya terbujur kaku di sebuah tangga dua anak di rumah mereka. Dalam video tersebut terlihat kanak-kanak berkenaan menangis sambil membangunkan jenazah ibunya.

Pada awalnya netizen menganggap kejadian itu benar-benar berlaku, dan ramai yang ingin mengetahui apa yang sebenarnya terjadi. Namun baru baru ini pihak Daily Mail Online telah mengungkap fakta disebalik video berkenaan.

Katanya video itu sengaja dirakam oleh ahli keluarganya yang lain sebagai jenaka, hal tersebut membuat netizen geram dan mengingatkan agar tidak bermain-main dengan kematian.

Video tren Pose meninggal tersebut tidak ada bezanya dengan Ice Bucket yang telah diharamkan dinegeri itu. Ahli keluarga yang menyebarkan video berkenaan turut meminta maaf kepada orang ramai, mereka tidak menyangka video jenaka yang sengaja dibuat itu akan menjadi tular. Dia tahu apa yang terjadi, ini adalah sebuah jenaka, yang baring adalah kakak saya dan ini rencananya katanya pada Daily mail. Sumber:-Eberita

Video tersebut:-

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *