Video CCTV Di Post Guard TERBONGKAR. Apa Yang “Gengster Datuk” Lakukan Kepada Guard Buat Ramai BENGANG !!!

| January 22, 2017 | 0 Comments

Video CCTV Di Post Guard TERBONGKAR. Apa Yang “Gengster Datuk” Lakukan Kepada Guard Buat Ramai BENGANG !!!| Baru-baru ini viral video seorang pemandu lori ‘lunyai’ dibelasah oleh 5 orang lelaki yang dipercayai bodyguard seorang datuk gara-gara dia terlanggar sebuah kereta mewah dipercayai milik datuk tersebut,  Dalam video berdurasi lima minit dan 39 saat itu, pemandu lori tersebut didakwa terlanggar kereta mewah Mercedes-Benz milik seorang ‘Datuk’ yang telah mengakibatkan badan kenderaan itu tercalar dan plet tertanggal.

Menjadi persoalan kenapa pengawal keselamatan apartment tersebut hanya sekadar melihat sahaja kejadian tersebut tanpa memberikan bantuan kepada mangsa. Segalanya terjawab apabila semalam mangsa mendedahkan yang mereka yang memukulnya itu adalah “gengster besar”.

Tak hairanlah kenapa pengawal keselamatan disitu hanya melihat sahaja mereka memukul mangsa tanpa belas kasihan. Mungkin mereka juga telah diugut. Dan untuk menguatkan lagi dakwaan kami hari ini muncul video cctv di post pengawal keselamatan tersebut. ternyata mereka pun telah di kasari oleh lelaki-lelaki tersebut.

Video:-

 

Diharapkan pihak berkuasa tidak membiarkan negara kita dipenuhi oleh samseng-samseng seperti mereka untuk menjaga keharmonian dan keamanan negara.

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *