[VIDEO] Bergaduh Dalam LRT. Apa Yang Lelaki Dan Wanita Tua Ini Lakukan Buat Penumpang JIJIK !!!

| January 22, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Bergaduh Dalam LRT. Apa Yang Lelaki Dan Wanita Tua Ini Lakukan Buat Penumpang JIJIK !!! | Perkara biasa bagi mereka yang selalu menaiki kenderaan awam tidak kira bas atau LRT, pasti akan berdepan dengan situasi yang sesak dan berhimpit-himpit. Kadang-kadang kita terpaksa menahan bau orang di sekeliling dan ada juga yang tidak sengaja berdiri terlampau rapat atau terpijak kaki dengan tidak sengaja.

Namun gara-gara tidak dapat menahan kesabaran, tercetuslah sebuah ‘drama’ di antara seorang wanita yang berumur dengan seorang lelaki muda di dalam bas.

Menurut sumber, wanita tua itu menjadi marah apabila lelaki tersebut tidak sengaja telah terlanggarnya dan terus menjerit dengan kuat, “CELAKA! CELAKA!”.

 

Lelaki muda yang memakai baju biru tersebut kemudiannya terus membalas dengan mengeluarkan kata-kata yang tidak menyenangkan menyebabkan makcik tua tadi memakinya terus.

Lelaki itu juga memanggilnya sebagai “Mak cik tua” dan menyebabkan wanita tua itu datang untuk cuba memukul dan menamparnya. Kejadian dipercayai berlaku di dalam sebuah bas transit di Singapura.

 

Apa yang mengejutkan mereka meludah sesama sendiri dan membuatkan orang sekeliling mula menjadi tidak selesa dan mula masuk campur untuk meredakan situasi tegang tersebut.

Netizen yang melihat video tular ini punya pendapat sendiri tentang apa yang berlaku.

Menyedihkan apabila melihat insiden yang melibatkan pergaduhan antara generasi tua dan muda yang seolah-olah tidak lagi menghormati sesama sendiri.

Sepatutnya, orang yang lebih tua perlu menunjukkan contoh dan teladan yang baik. Hormati orang lain seperti mana anda mahu dihormati. Bagaimana menurut anda?

Video yang dirakam:-

Sumber:- CARI

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *