Kekasih Tak Mahu Bertanggungjawab Sebabkan Kehamilan. Ini tindakan KEJAM Remaja Terhadap Anak Luar Nikahnya !!!

| January 21, 2017 | 0 Comments

Kekasih Tak Mahu Bertanggungjawab Sebabkan Kehamilan. Ini tindakan KEJAM Remaja Terhadap Anak Luar Nikahnya !!! | “Selepas saya angkat guninya dari dalam selokan rupanya ada bayi keluar dari dalam” kata muninir 40, orang pertama yang terjumpa bayi lelaki dalam keadaan usus terburai dan mengerikan di kampung Batu tapel lombok tengah Indonesia 21/17.

Terkejut dengan penemuan itu muninir memaklumkan kepada orang ramai dan mengangkatnya ke salah satu rumah penduduk setempat sebelum memaklumkannya kepada pihak polis.
Setelah bungkusan guni itu di buka, rupanya luka pada bayi bukan hanya di bahagian perut, leher bayi itu juga hampir putus dipercayai disembelih sebelum di buang.

“Saya cuba melihat mayat bayi, ternyata ada luka dilehernya seperti sudah disembelih dan di bahagian  kanan perutnya juga terdapat kesan luka koyak hingga terlihat isi dalam perutnya,” Ungkap amaq Janah salah seorang saksi.

Manakala hasil siasatan awal mendapati, tidak jauh dari lokasi penemuan mayat terdapat kesan darah dan selipar berwarna biru dipercayai lokasi awal bayi itu dibuang sebelum dihanyutkan air dalam parit.

Tak sampai 24 jam pihak polis menahan seorang wanita yang belum berkahwin dipercayai ibu bayi tersebut atas aduan orang awam.

Menurut keterangan wanita berkenaan, dia melahirkan bayi tersebut di dalam bilik mandi, dalam keadaan panik dia mengambil pisau dan mengerat bayinya hingga mati sebelum memasukkannya dalam guni dan membuangnya ke dalam parit sebelum diketahui orang lain.

Bagaimanapun wanita berkenaan turut mendedahkan ayah dari bayi tersebut, dan terpaksa membunuh bayinya itu kerana kekasihnya  enggan untuk bertanggung jawab atas kehamilannya. Sumber:- Eberita

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *