TERKEJUT Besar Pelamin 3k Macam penyidai Kain Buruk. Bila Tegur Ini Jawapan Menyakitkan Hati Pihak Butik !!!

| December 5, 2016 | 0 Comments

TERKEJUT Besar Pelamin 3k Macam penyidai Kain Buruk. Bila Tegur Ini Jawapan Menyakitkan Hati Pihak Butik !!! | ALOR SETAR- Pasangan pengantin terkejut apabila melihat pelamin yang ditempah untuk majlis perkahwinan mereka sekadar indah kabar dari rupa. Pelamin yang berharga Rm 3000 diharapkan mempunyai hiasan yang indah sebaliknya apa yang mereka dapat hanyalah seperti penyidai kain buruk dengan hiasan yang begitu ringkas.

pelamin

Rata-rata netizen mengatakan yang hiasan pelamin yang lebih cantik boleh didapati dengan harga yang lebih murah dan netizen mengutuk pihak yang melakukan penganiyaan kepada pasangan tersebut.

1

Walaubagaimanapun, reaksi netizen mendapat respon yang kurang menyenangkan daripada pihak yang berkenaan bila ditegur tentang hasil hiasan mereka yang terlalu biasa untuk harga semahal 3 ribu.

Mereka sebaliknya mengatakan tempat pilihan pasangan tersebut tidak sesuai untuk diletakkan pelamin:

2

komen

“Bukan faktor tempat macam mana nak letak pelamin itu. Ini faktor kenapa pelamin itu tidak setanding dengan harganya. Nilailah sendiri (komen beliau), jangan hina tempat orang,” kata Nur Musyriqoh Masri.

Inilah yang selalu berlaku pada pasangan pengantin yang bakal berkahwin. Lain yang diharap lain pula yang dapat, segalanya indah kabar dari rupa. Sebaik-baiknya, siasat dahulu latar belakang pihak pembuat pelamin atau mana-mana pihak yang menyediakan perkhidmatan yang berkaitan dengan majlis raja sehari agar masalah tidak timbul di hari yang penting itu kelak. Khaifah Media

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *