Selepas Faizz Nur Buka Mulut Semalam, Inilah KOMEN Yusnidah Tentang Cerita Yang Faizz Beritahu Media !!!

| October 23, 2016 | 0 Comments

Selepas Faizz Nur Buka Mulut Semalam, Inilah KOMEN Yusnidah Tentang Cerita Yang Faizz Beritahu Media !!! | SHAH ALAM – Kakak kepada mangsa nahas Lebuhraya Duta-Ulu Kelang (Duke), Yusnidah Hussain meminta netizen di alam maya berhenti mencemuh adiknya, Muhammad Faizznur Asyraf Hussain.

yusnidah-hussain-480x384

“Semua warga Facebook, saya dimaklumkan Faizznur sudah keluarkan kenyataan rasmi. “Semua netizen di alam maya jangan lagi mencemuh dia,” katanya menerusi kenyataan media, malam tadi.

Faizznur, 26, didakwa pecah amanah dalam mengurus wang sumbangan orang ramai terhadap dua anak saudara mereka, Nur Firuza Amira Fairuz Nizam, 8, dan Nur Firuza Aqila, 5.

Amira dan Aqila adalah anak pasangan suami isteri, Fairuz Nizam Husain dan Nova Safitri Azhari yang maut dalam nahas membabitkan Myvi di Lebuhraya Duke, Mei tahun lalu.

Mengulas mengenai kenyataan balas Faizznur yang disiar malam tadi, Yusnidah berkata, penjelasan adiknya itu hanya berkisar tentang kisah keluarga sahaja dan tidak memaparkan keseluruhan cerita. “Mungkin hakikat sebenar beliau akan  bentangkan di mahkamah. “Lebih baik bagi mendapat pengadilan. Insya-ALLAH mahkamah pasti akan mengadili kebenaran,” katanya lagi. Kredit:- SinarHarian

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *