Sekumpulan Gadis Sedang Menari Sambil Pandu Kereta, Apa Yang Terjadi Selepas Itu Memang MENGEJUTKAN !!!

| October 17, 2016 | 0 Comments

Sekumpulan Gadis Sedang Menari Sambil Pandu Kereta, Apa Yang Terjadi Selepas Itu Memang MENGEJUTKAN !!! | Tidak dinafikan perkara yang paling sukar untuk kita lakukan semasa memandu adalah untuk tidak melihat telefon. Apatah lagi jika kita memandu sendirian. Sepertinya telefon bimbit lebih menghiburkan daripada lagu-lagu di radio.

er

Percaya atau tidak, sekali pandangan anda terleka semasa memandu kereta anda akan lari daripada laluan yang betul. Sama ada anda melihat telefon bimbit, mencari barang di dalam handbag dan sebagainya.

Tonton video ini dan ambil pengajaran daripadanya. Bagaimana empat orang gadis begitu seronok menyanyi sambil berjoget di dalam kereta, sehinggalah pemandu mengambil telefonnya apabila ada bunyi notifikasi masuk.

Tidak ada benda yang lebih penting daripada nyawa. Jika anda tak sayangkan nyawa anda, fikirkan nyawa-nyawa yang sedang anda bawa ketika memandu. Biarkan telefon anda berbunyi, tak perlu lihat. Pakai earphone jika ingin menjawab panggilan.

Video:-

Begitu juga semasa berada dalam kesesakkan lalu lintas, tak semestinya kereta bergerak perlahan mengurangkan risiko kemalangan jika bermain telefon. Pilihan di tangan anda. Kredit:-Era.fm

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , ,

Category: Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *