Ibu TUDUH Doktor Tak Bertanggungjawab Abaikan Tulang Anaknya Yang Patah. Rupa-Rupanya Ini Yang Ibunya Lakukan !!!

| September 19, 2016 | 0 Comments

Ibu TUDUH Doktor Tak Bertanggungjawab Abaikan Tulang Anaknya Yang Patah. Rupa-Rupanya Ini Yang Ibunya Lakukan !!! | Slmt pg! Sy bukan org kesihatn tp ramai rakan2 sy bkerja d bidang ni. Sy memerhatikn perkembangn cerita ini dari kelmarin apabila rakan2 yg bkerja d hospital labuan menceritakn kisah ini & sy sndiri telah melihat film xray yg d keluarkn oleh hospital.

tul

Gmbr xray itu d share dlm group whatsapp dorg. Apa yg sy tgk dlm film xray itu mmg x terlihat kesan patah pada tulang tersebut. Kesan patah hanya terlihat pada film xray yg kamu viralkan smlm iaitu film xray dari klinik swasta. Dan kesan patah itu ada setelah kamu mengurut tangan anak anda.

Beberapa gmbr screenshot telah dorg ambil dari fb anda sbagai bukti bahawa kamu telah mengurut anak kamu slepas menerima rawatn dari hospital labuan. Dari crita rakan sy jg pihak hospital cuba menghubungi kamu beberapa kali utk bertanya beberapa soalan tapi kamu tidak menjawap panggiln tersebut.

Jika betul kamu inginkn kebenarn sepatutnya kamu menjawap panggiln tersebut. Apa yg sy dgr kamu jg telah menolak beberapa rawatn yg ingin hospital lakukn utk anak anda. Malah crita anda mempunyai beberapa versi tentang bagaimana anak anda jatuh. Lain doktor lain crita.

Sy bukan ingin menyibuk. Sy hanya mewakili rakan2 sy utk meluahkn apa yg mereka ingin katakn. Mereka x boleh membuat kenyataan d mana laman sosial kerana mereka terikat dgn peraturn hospital. Apa2 pun peace no war. Slmt pg…

**********************************

X-Ray yang dibuat di hospital tersebut tidak boleh dimuatnaik ke mana-mana laman sosial tanpa kebenaran atas sebab etika perubatan. Pihak hospital sememangnya telah cuba menghubungi saudari Emma Sooden namun tidak dijawab, dan lebih sedih lagi, saudari Emma Soodeen seterusnya menuduh pihak hospital berbohong untuk menjaga nama baik. Terpulanglah, kami boleh rawat patah, tapi kami tak mampu rawat kesombongan.

Pada hari ini, kami mendapati saudari Emma Soodeen telah memadam status yang dimuat naiknya semalam. Kami amat kecewa kerana di ruangan status tersebut ada banyak komen yang menjelaskan mengenai kepatahan tulang selangka. Oleh itu, kami membuat keputusan untuk muat naik statusnya dalam bentuk screenshot supaya para pembaca dapat memahami sedikit sebanyak mengenai rawatan patah. Di sini dapat saya simpulkan :

  1. Tulang yang retak kebanyakannya tidak akan kelihatan dengan jelas pada X-Ray, lebih-lebih lagi sekiranya bahagian tersebut bengkak.
  2. Kepatahan tulang selangka yang tidak beralih bahagian patahnya akan dirawat secara konservatif, iaitu dengan mengurangkan pergerakan pada bahagian tersebut dan bagi memastikan proses penyembuhan tulang dapat berjalan dengan lancar.
  3. Sekiranya tulang anda mengalami kepatahan atau retak, kami tidak galakkan anda untuk mendapatkan rawatan dengan mengurut kerana khuatir ianya akan menjadikan kepatahan lebih teruk.
  4. Mark Zuckerberg tak mampu trace X-Ray anda dan siasat kes ini, oleh itu, tak perlu upload di Facebook, sebaiknya rujuklah secara terus kepada pihak hospital berkenaan.

1

2

3

4

Sumber:- Oh My Media

P.S. 1 – Isteri Hairan Suami Tidak Mahu Bergambar Bersama… Rupa-Rupanya Segalanya Terbongkar Apabila Isteri Terlihat…
P.S. 2 – Doktor Ini DEDAHKAN RAHSIA Untuk Cepat Hamil Yang Ramai Pasangan Terlepas Pandang !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *