[VIDEO VIRAL] Gara-Gara Mahu PRANK Teman Wanitanya, Lelaki Meletakkan CILI Di Tampon Kekasihnya… !!! Aduhai…Lihatlah Reaksi Kekasihnya…

| May 25, 2016 | 0 Comments

[VIDEO VIRAL] Gara-Gara Mahu PRANK Teman Wanitanya, Lelaki Meletakkan CILI Di Tampon Kekasihnya… !!! Aduhai…Lihatlah Reaksi Kekasihnya… |Terdapat pelbagai helah pasangan kekasih untuk “mengenakan” di antara satu sama lain dari semasa ke semasa atas alasan bergurau. Namun teman lelaki kepada seorang wanita ini bergurau dengan cara yang sungguh keterlaluan sehinggakan mendapat respon negatif daripada netizen.

prank

lelaki yang dikenali sebagai Brad Holmes, telah melakukan “prank” terhadap kekasihnya dimana ianya kelihatan agak keterlaluan dan menyakitkan.

Klip itu menunjukkan Brad menggosok Cili pada tampon (sila jangan cuba ini di rumah), kemudian meletakkan kembali seperti sediakala sebelum meninggalkannya di dalam bilik mandi supaya teman wanitanya tidak perasan.

Prankster-rubs-chilli-on-girlfriends-tampon-and-sets-up-hidden-cameras-to-capture-her-reaction

Brad HolmesPrankster menggosoknya cili pada tampon teman wanita dan mengangkat kamera tersembunyi untuk melihat reaksi teman wanitanya kemudian beliau pergi ke bandar setelah memasang sebuah kamera tersembunyi untuk dirakam dan difilemkan reaksi teman wanitanya.

Malang sekali teman wanitanya Jen berjalan masuk ke ruang tamu dengan tangannya di dalam seluar jeans beliau dan memberitahu neneknya: “Nek, faraj saya terbakar”

Prankster-rubs-chilli-on-girlfriends-tampon-and-sets-up-hidden-cameras-to-capture-her-reaction (1)

Selepas Neneknya memberitahu supaya dia mengeluarkan tangannya dari seluar kerana ia ‘kelihatan kurang ajar’, jen mengatakan bahawa ia satu-satunya cara yang boleh buat ia  “sejuk”.

Jen mengatakan bahawa ia boleh “rasa haba datang darinya” sebelum kembali ke bilik air untuk mencuci dirinya.

Brad kemudiannya mendedahkan apa yang dilakukannya. Pasangan ini yang terkenal dalam talian untuk pranking satu sama lain.

walaupun sering kali mereka mengenakan satu sama lain, kali ini seolah-olah Brad telah terlalu melampau dalam perang gurauan dengan pasangannya itu, para penonton mengatakan ianya “menyakitkan” dan “tidak lucu sama sekali”.

1

2

Brad Holmes walaubagaimanapun membalas kritikan kepadanya dengan berkata: “Haters akan selalu membenci, mereka semua berada dalam hubungan yang membosankan, Komen anda merupakan cerminan kepada personaliti anda sendiri, Teruskan menonton sweetheart…”

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

Tags: , , , ,

Category: Luar Negara

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *