Kemalangan Yang Mengakibatkan Lima Sekeluarga MAUT Dan Bayi Lima Bulan Cedera !!!

| December 22, 2015 | 0 Comments

Kemalangan Yang Mengakibatkan Lima Sekeluarga MAUT Dan Bayi Lima Bulan Cedera !!!Bintulu: Lima sekeluarga maut, manakala enam cedera termasuk bayi perempuan berusia lima bulan dalam kemalangan membabitkan Toyota Hilux dan Nissan Sentra di Kilometer 127, Jalan Sibu- Bintulu di sini, petang tadi.

hiluxkecai.transformed sentrajkemek.transformed_0

Dalam kejadian kira-kira 5.30 petang itu, pemandu dan penumpang Nissan Sentra seramai lima orang meninggal dunia, manakala bayi perempuan berusia lima bulan cedera dihantar ke Klinik Selangau.

Pegawai Turus Trafik Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Sarawak, Deputi Superintendan Alexon Naga Chabu mengesahkan lima yang maut iaitu Jawan Jungan, 40; Mandah Medan; Robin Igat, 49; Melati Robin, 24 dan Marrianne Riyung Jawan, 5, manakala bayi perempuan yang cedera Lorraine Jawan.

Katanya, enam beranak iaitu pemandu Toyota Hilux tidak cedera, manakala lima yang lain cedera dihantar ke Klinik Selangau.

“Polis masih menyiasat punca kemalangan,” katanya.

P.S. 1 – Polis Pengiring KALUT Bila Kenderaan Orang Ramai Tidak Beri Laluan Kepada Kereta Perdana Menteri !!!
P.S. 2 – ‘””Saya Boleh HANCURKAN Umno Tapi Saya Tak Buat” Ini Ucapan Dan PENDEDAHAN Tun Mahathir Yang Buat Ramai Ahli UMNO TERKEJUT !!!
P.S. 3 – Ini Jawapan Tun Mahathir Kepada Najib Razak Setelah ‘Menghentam’ Beliau Di Dalam Taklimat Presiden Baru-Baru Ini !!!
P.S. 4 – Puisi Yang Bertajuk “Wasiat Buat Tauke” Ini Bakal Buat Kita MENANGIS !!!
P.S. 5 – “Kak Bagi Acc No Nanti Saya Bank In Kan” Inilah Perkongsian Rakan Artis Tentang Arwah Yus Yang Buat Kita SEBAK !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *