Seorang Wanita Nyaris TENGGELAM Bersama Keretanya Apabila Kereta Miliknya Terbabas Ke Dalam Laut !!!

| December 22, 2015 | 0 Comments

Seorang Wanita Nyaris TENGGELAM Bersama Keretanya Apabila Kereta Miliknya Terbabas Ke Dalam Laut !!! JOHOR BAHRU: Seorang wanita terselamat selepas kereta Toyota Vios dinaikinya terbabas ke dalam pantai berhampiran Stulang Laut, dekat sini, petang tadi.

JOHOR BAHRU 22 December 2015 ( BH JBH792C / METRO JB679D ) Anggota Bomba dan Penyelamat Johor Bahru memeriksa sebuah kereta Toyota Vios yang terbabas ke dalam laut di Stulang Laut, Johor Bahru. STR/Ihsan Bomba JohorJOHOR BAHRU 22 December 2015 ( BH JBH792C / METRO JB679D ) Anggota Bomba dan Penyelamat Johor Bahru memeriksa sebuah kereta Toyota Vios yang terbabas ke dalam laut di Stulang Laut, Johor Bahru. STR/Ihsan Bomba Johor

Jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat Johor berkata, lapan anggota dengan dua jentera, termasuk Perkhidmatan Perubatan Kecemasan (EMRS) dari Balai Bomba dan Penyelamat Johor Bahru dikejarkan ke lokasi kejadian sejurus menerima panggilan kecemasan.

“Sejurus menerima panggilan pada jam 4.03 petang berhubung kejadian berkenaan, pegawai dan anggota bomba bergegas ke lokasi kejadian.

“Setiba di lokasi kejadian, kita mendapati wanita berkenaan dikenali sebagai Heng Mee Leng, 36, selamat, manakala kereta terbabit tenggelam,” katanya ketika dihubungi, sebentar tadi.

P.S. 1 – Polis Pengiring KALUT Bila Kenderaan Orang Ramai Tidak Beri Laluan Kepada Kereta Perdana Menteri !!!
P.S. 2 – ‘””Saya Boleh HANCURKAN Umno Tapi Saya Tak Buat” Ini Ucapan Dan PENDEDAHAN Tun Mahathir Yang Buat Ramai Ahli UMNO TERKEJUT !!!
P.S. 3 – Ini Jawapan Tun Mahathir Kepada Najib Razak Setelah ‘Menghentam’ Beliau Di Dalam Taklimat Presiden Baru-Baru Ini !!!
P.S. 4 – Puisi Yang Bertajuk “Wasiat Buat Tauke” Ini Bakal Buat Kita MENANGIS !!!
P.S. 5 – “Kak Bagi Acc No Nanti Saya Bank In Kan” Inilah Perkongsian Rakan Artis Tentang Arwah Yus Yang Buat Kita SEBAK !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *