CERITA SEBENAR Di Sebalik Gambar VIRAL Wanita Tudung Labuh TERSENYUM Dengan Jenazah Anaknya !!!

| May 24, 2015 | 0 Comments

CERITA SEBENAR Di Sebalik Gambar VIRAL Wanita Tudung Labuh TERSENYUM Dengan Jenazah Anaknya !!! | Gambar seorang wanita bertudung labuh tersenyum memangku jenazah anaknya tersebar di laman sosial. Ruqayyah Farhani, memuat naik gambar dirinya memangku jenazah anaknya yang meninggal dipercayai kerana tidak cukup bulan.

0

Difahamkan, bayinya Maryam Farihah binti Abdullah Mubarak, hanya ‘dipinjam’ selama 14 hari. Namun 14 hari itu sangat bermakna buat Ruqayyah. Bagaimanapun beliau redha dengan apa yang telah tertulis.

“Anak Syurga. Dan insyaAllah akan memberi ‘syafaat’ buat Baba & Mamanya. Mama dah redha sayang.. Maryam Farihah binti Abdullah Mubarak, indah namanya seindah orangnya. Bidadari kuat :’)
Terima kasih Allah di atas pinjamanmu selama 14 hari. Anugerah terindah dalam hidup mama.
Si adik, Marsya Farihah tengah survive. Doakannnn. Tengok Marsya nanti nampak Maryam jugak, sebab muka sama,” katanya disertakan dengan emoticon menangis dalam senyuman.

Ramai rakan-rakannya mengucapkan takziah dan memberikan sokongan agar Ruqayyah tabah menghadapi dugaan yang diberikan. Sesungguhnya wanita ini sangat tabah orangnya. Sesetengah orang, tidak mampu mengukir senyuman bilamana orang yang disayangi itu telah pergi buat selama-lamanya.

4
5
6

Kami bersimpati dengan pemergian si kecil ini. Marilah kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah Maryam Farihah binti Abdullah Mubarak. Al-fatihah… KREDIT THEHYPEMEDIA.

P.S. 1 – Suami Mundar Mandir Menanti Isteri Yang Sedang BERSALIN… Jururawat Keluar Dan… (Sediakan Tisu) !!!
P.S. 2 – Di Tempat Misteri Ini… TELUR Boleh Masak Dengan Sendiri Di Atas BATU !!!
P.S. 3 – Misteri di Gunung Baling Kedah Yang Ramai Tak Tahu…
P.S. 4 – Anda PASTI Terkejut Apabila LIHAT Apa Yang Telah Dilakukan Kepada WANITA Ini !!!
P.S. 5 – Gambar Seram Di Air Terjun Sekayu Yang Akan Anda Tengok 2x !!!

Tags: , , , , , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *