Pemandu Lamborghini Gallardo Ini Bawa 320 km/h Sebelum Melanggar Penghadang Jalan… Apa Yang Terjadi Kepada Pemandu Itu Amat MENGHAIRANKAN !!!

| April 15, 2015 | 0 Comments

Pemandu Lamborghini Gallardo Ini Bawa 320 km/h Sebelum Melanggar Penghadang Jalan… Apa Yang Terjadi Kepada Pemandu Itu Amat MENGHAIRANKAN !!! | KERETA ‘sport’ jenis Lamborghini Gallardo bernilai £150,000 (RM812,388) ini telah merempuh sebatang pokok sebelum terbabas ke tengah jalan dan menghentam bongkah konkrit di Leicestershire.

1

Akibat rempuhan kuat itu, tayar belakang sebelah kiri kereta tersebut turut tercabut dan mungkin enjinnya juga telah rosak. Orang ramai yang berada berhampiran lokasi kemalangan bertindak menghampiri kereta tersebut untuk membantu pemandunya yang dikhuatiri mengalami kecederaan.

Bagaimanapun, satu laporan yang dimuatnaik dari portal mStarOnline menyatakan, seorang lelaki muda yang keluar dari kereta itu hanya ketawa sambil melihat orang ramai dan memberitahu dia telah memecut selaju 320 kilometer sejam.

Lelaki itu yang kelihatan gembira kemudian memberitahu orang ramai bahawa dia tidak kisah dengan kemalangan tersebut akan membeli sebuah lagi Lamborghini Gallardo pada keesokannya.

2
3

Dia kemudian beredar dari situ dan tidak mempedulikan kereta ‘sport’ berkenaan. Kejadian itu bukan sahaja mengejutkan orang ramai turut membigungkan mereka kerana pemiliknya akan membeli sebuah lagi kereta ‘sport’ sama yang hanya digunakan oleh golongan mewah. KREDIT MSTAR.

P.S. 1 – Pelajar Sekolah Agama Menjadi MANGSA Pemuas Nafsu Teman Lelaki !!!!
P.S. 2 – Di Tempat Misteri Ini… TELUR Boleh Masak Dengan Sendiri Di Atas BATU !!!
P.S. 3 – Misteri di Gunung Baling Kedah Yang Ramai Tak Tahu…
P.S. 4 – Anda PASTI Terkejut Apabila LIHAT Apa Yang Telah Dilakukan Kepada WANITA Ini !!!
P.S. 5 – Gambar Seram Di Air Terjun Sekayu Yang Akan Anda Tengok 2x !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Kisah Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *