Niat Seorang Pelajar Universiti Wanita Untuk BUNUH DIRI Gagal Apabila Melihat Apa Yang Pelajar Lelaki Ini Buat !!!

| April 28, 2015 | 1 Comment

Niat Seorang Pelajar Universiti Wanita Untuk BUNUH DIRI Gagal Apabila Melihat Apa Yang Pelajar Lelaki Ini Buat !!! | Sekitar 50 orang pelajar lelaki di sebuah universiti di wilayah autonomi Ningxia Hui, barat laut China, membentuk jaring keselamatan dengan menggunakan selimut untuk menyelamatkan seorang pelajar perempuan yang cuba membunuh diri.

1

Lapor media tempatan negara itu, gadis berkenaan dilihat telah bersiap sedia untuk terjun dari bumbung bangunan di Universiti Beifang. Salah seorang pelajar universiti berkenaan, Zhang Ming, yang menyedari perkara itu, memaklumkan kepada rakannya dan mengalihkan basikal-basikal yang diletak di bawah bangunan itu serta dengan pantas merentangkan 20 selimut dengan harapan dapat menyelamatkan gadis itu jika ia terjun.

2

Bagaimanapun, gadis itu berjaya diheret keluar dari kawasan bumbung bangunan oleh pihak bomba yang datang setelah dihubungi oleh warga pendidik universiti berkenaan.

Difahamkan, pelajar terbabit yang baru masuk ke universiti itu tertekan kerana putus cinta. Dia mulai ragu-ragu untuk terjun bangunan selepas melihat tindakan 50 orang pelajar lelaki di bawah yang membentuk jaringan selimut dan ketika keraguan itulah bomba berjaya mengheret pelajar wanita itu.

Ekoran dari tindakan pantas beberapa pelajar lelaki itu, netizen China memuji tindakan mereka dan memberikan gelaran istimewa kepada mereka sebagai ‘Abang Selimut’. KREDIT THEHYPEMEDIA.

P.S. 1 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. If you desire to obtain a good deal from this post then you have to apply these methods to your won weblog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *