TERKINI… 12 GAMBAR Pensyarah UMT Hampir Maut Jatuh Gaung Akibat Jalan Tidak BERTANDA AMARAN !!!

| March 8, 2015 | 0 Comments

TERKINI… 12 GAMBAR Pensyarah UMT Hampir Maut Jatuh Gaung Akibat Jalan Tidak BERTANDA AMARAN !!! | Pensyarah penyelidikan Universiti Malaysia Terengganu  Dr Sam Walton dan sekumpulan ahli akademik antarabangsa kemalangan dan terhempas ke pokok apabila jalan utama semasa mereka memandu di berakhir di hutan simpan tanpa tanda jalan!

1

Menteri Kerja Raya Datuk Fadillah Yusof berkata dalam tweet kepada JKR Terengganu, JKR Malaysia dan KATA bahawa keselamatan orang awam mesti diutamakan setiap masa. Namun, JKR melaporkan kepada menteri bahawa tanda penutupan jalan telah dipasang dan pengawal keselamatan juga ada. Yusof juga mengarahkan JKR untuk memastikan bahawa tanda penutupan jalan boleh dilihat pada waktu malam.
Pada masa yang sama, Dr Sam Walton menjawab JKR Terengganu meminta reflektor yang ditambah kepada halangan. Hari ini, JKR Malaysia dimaklumkan KATA bahawa papan tanda reflektif sedang dipasang. Tanda buntu tetap juga telah didirikan. Ketua Setiausaha Kementerian Kerja Raya Dato ‘Sri Zohari Akob telah mengucapkan tahniah kepada JKR Tindakan pantas.


P.S. 1 – Remaja 18 Tahun Maut Akibat Dari Ciuman Pertama
P.S. 2 – Gambar Ngeri Ular Sawa Baham Budak Perempuan 11 Tahun Di Perak?
P.S. 3 – Bagaimana Coklat Cadbury dibuat. Jangan Terkejut!
P.S. 4 – Misteri Taman Marqueyssac di Perancis
P.S. 5 – Planet Marikh Mempunyai Tasik Ais Batu?

Tags: , , , ,

Category: Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *