Lelaki Ini Baru Sedar Ada SESUATU TERPENDAM Dalam Tubuhnya selepas 51 Tahun Kemalangan !!!

| January 17, 2015 | 0 Comments

Lelaki Ini Baru Sedar Ada SESUATU TERPENDAM Dalam Tubuhnya selepas 51 Tahun Kemalangan !!! | Pada tahun 1963, Arthur Lampitt mengalami sebuah kemalangan kereta yang mengerikan. Bagaimana pun beliau terselamat dan hanya mengalami sedikit luka kecil pada bahagian lengannya. Setelah 51 tahun peristiwa ngeri itu berlaku kini beliau sedar ada sesuatu yang tidak kena pada beliau. via Dairishare.

128

Pada akhir tahun 2014 lalu, beliau mula berasa sakit seperti ditusuk dengan benda tajam pada bahagian lengannya. Selepas beberapa hari menahan kesakitan, kemudian ada sesuatu yang mula membonjol di bawah kulitnya. Semenjak itu, beliau mula mengesyaki bahawa sakit ini mempunyai kaitan dengan kemalangannya yang lalu.

Lampitt kemudiannya menjalani pembedahan kecil di awal tahun baru lalu untuk mengeluarkan sebatang logam 7-inci pajang dari lengan kirinya. Ianya telah tertanam di dalam lengannya sejak kemalangan kereta maut pada tahun 1963. Sebatang logam besi 7-inci bahagian suiz lampu yang telah berada dalam lengan beliau selama 51 tahun. Ia pasti salah satu cerita yang sukar untuk mempercayai

2
3
4
5
6

P.S. 1 – Pelajar Sekolah Agama Menjadi MANGSA Pemuas Nafsu Teman Lelaki !!!!
P.S. 2 – Di Tempat Misteri Ini… TELUR Boleh Masak Dengan Sendiri Di Atas BATU !!!
P.S. 3 – Misteri di Gunung Baling Kedah Yang Ramai Tak Tahu…
P.S. 4 – Anda PASTI Terkejut Apabila LIHAT Apa Yang Telah Dilakukan Kepada WANITA Ini !!!
P.S. 5 – Gambar Seram Di Air Terjun Sekayu Yang Akan Anda Tengok 2x !!!

Tags: , , , , ,

Category: Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *