Gambar Rekaan Pelik Kereta Proton (Mengancam!)

| January 12, 2015 | 11 Comments

Melayukini.net – Gambar Rekaan Pelik Kereta Proton (Mengancam!) | Beberapa buah kereta Proton yang berbentuk pelik dan tidak pernah dilihat umum sebelum ini telah diangkut oleh sebuah trailer panjang. Gambar kereta-kereta Proton yang mempunyai reka bentuk yang sangat luar biasa itu telah dirakam secara tidak sengaja oleh seseorang yang kebetulan memandu di atas jalan yang sama dengan lori pengangkut Proton ni. Mari kita lihat gambar pelik rekabentuk Proton baru ni. Mungkin Proton baru balik dari autoshow kat mana-mana kot. Entah la.






Sumber: Oh!Tidak | Layari Berita Kereta Menarik Melayukini.nt

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Automotif

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mohd akmal says:

    ni kedai aksesori layang,,,shah alam yang buat,,,,,

  2. babeh says:

    ni bukan satria artiga ka?

  3. humble habil says:

    oh ini kereta2 yang dihasilkan oleh kumpulan2 kakitangan proton untuk mereka pertandingkan dalan satu pertandingan mereka kereta menggunakan parts yg ada dalam stor. pertandingan ni antara kakitangan departments proton. cpertandingan tertutup la. ni dapat tahu masa pergi proton power 1 kat bukit jalil aritu. hehhe..adalah jugak point pegi situ. kan.

  4. jejaka misteri says:

    mane hang tau ni kereta proton ??

  5. Nan says:

    yg ni untuk pertandingan, ,yg pling terbaik ak tgk ialah proton evolusi -G , ,sptut nye proton buat lah kereta evoG untuk pasaran, ,best skit, ,kete dah cantik, comfirm dpt perhatian rakyat malaysia blik

  6. Tips Onlines says:

    memang smartlah kereta nie,..ada jual ker?

  7. Hilmi Main-Plant Proton SA says:

    Ni kreta kakitangan proton buat utk pertandingan Inovasi antara department yg ade dlm Proton..

  8. Chipcoklat says:

    yang warna oren kat tgh blah bwh tu smart la… itu kalo pasarkan..mau laku jgk la…

  9. fnd says:

    cereal box car..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *